Julresor 2018

Är julen 2018 året då det istället för slask och regn blir en julresa till solen?

Är det inte dags att byta bort stressen mot avkoppling med en resa över jul. Ta med familjen på en julresa till solen på Kanarieöarna, eller fira in det nya året i skuggan av palmerna på Maldiverna.

I år räcker det dessutom med att ta ut två semesterdagar för att totalt få 11 lediga dagar vilket är perfekt för en längre jullovsresa. Res till favoriten Thailand och fira årets jul med sand mellan tårna.

Läs mer För den bästa julshoppingen rekommenderar vi att besöka en mysig julmarknader, eller varför inte slå på stort och ta med familjen och fira en riktig storstads jul i New York eller London.
 
Jul för stora och små
Är det hela familjen/släkten som planerar en julresa är våra vänner Lollo & Bernie redo att ta emot både små och stora gäster på något av våra Sunwing Resorts, för ett riktigt härligt julfirande i solen.
 
Kanske är det lugnet som lockar? För er som reser utan barn, finns våra Sunprime hotels både på flera av Kanarieöarna och i Thailand, perfekt för en resa över jul på tu man hand.
Dölj

TIPS PÅ JULRESOR

Fira julen på ditt sätt! I lugn och ro under en palm, i en pulserande storstad, eller upptäck livet ombord på en kryssning

Vilken flygplats reser du ifrån?

Hitta din resa