Hotell (15)

Resor till Israel

En resa till Israel kan innehålla allt från historia och stränder till nöjesliv och shopping. Med Ving bor du i Tel Aviv, och eftersom Israel inte är stort kan du lätt ta dig runt för att upptäcka landet på egen hand.

Israel är ett utmärkt resmål för en weekendresa, med varma och sköna temperaturer från mars till och med november. När du bokar din resa till Israel med Ving kan du själv bestämma vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta. Stanna en förlängd helg, en vecka eller längre -du avgör själv.

Kombinera strand och stad i Israel

Den dynamiska storstaden Tel Aviv ligger på Israels kust mot Medelhavet, och inne i staden finns något så härligt som en milslång sandstrand. Perfekt när du vill slippa välja mellan en cityresa och strandliv, på en resa till Israel kan du få både och. I Tel Aviv väntar dessutom ett populärt nöjesliv, mängder av restauranger och massor av shopping.

Hitta ditt hotell
Väder
När är det bäst väder i Israel?
Israels klimat skiftar, beroende på om du befinner dig i bergsområdena eller vid kusten. Vings hotell ligger i Tel Aviv, här råder medelhavsklimat med milda vintrar och varma torra somrar. Sommartid, från juli till september, ligger dagstemperaturen runt 30 grader, men även våren bjuder på sköna temperaturer, från 20 grader i mars upp till 28 grader i juni. På hösten dröjer sig värmen kvar med dagstemperaturer kring 27 grader i oktober och 24 grader i november. December till februari räknas till de svalaste månaderna, med en genomsnittstemperatur på 17-19 grader. Då faller även det mesta av årets regn. Mellan juni och september är nederbörden i stort sett obefintlig och från maj till december är havet badvänligt, med temperaturer från 20 till 28 grader.
Pass och visum
Pass och visum
Alla personer som reser till länder utanför EU måste ha ett pass, som oftast ska vara giltigt sex månader efter hemkomst. För resor inom EU krävs att man har pass eller nationellt ID-kort. För resor inom EU ska det vara giltigt under hela resan. Läs mera på ving.se/pass-visum. Pass- och visumfrågor ska ställas till respektive lands ambassad eller konsulat.

Resor till Israel

Nyhet!
Tel Aviv
En resa till Tel Aviv innehåller den perfekta mixen av storstad och strand. På dagarna fylls stränderna av såväl turister som bofasta och på strandpromenaden råder febril aktivitet till sen natt.

SÖK DIN RESA TILL Israel