Hotell (35)

Resor till Israel

Välkommen till Israel. Här väntar historia, stränder, nöjesliv och utmärkt shopping. Med Ving bor du i Tel Aviv, en stad som erbjuder det mesta, och eftersom Israel inte är stort kan du lätt ta dig runt för att upptäcka landet på egen hand.

Hitta ditt hotell
Klimat och väder
När är det bäst väder i Israel?
Israels klimat skiftar, beroende på om du befinner dig i bergsområdena eller vid kusten. Vings hotell ligger i Tel Aviv, här råder medelhavsklimat med milda vintrar och varma torra somrar. Sommartid, från juli till september, ligger dagstemperaturen runt 30 grader, men även våren bjuder på sköna temperaturer, från 20 grader i mars upp till 28 grader i juni. På hösten dröjer sig värmen kvar med dagstemperaturer kring 27 grader i oktober och 24 grader i november. December till februari räknas till de svalaste månaderna, med en genomsnittstemperatur på 17-19 grader. Då faller även det mesta av årets regn. Mellan juni och september är nederbörden i stort sett obefintlig och från maj till december är havet badvänligt, med temperaturer från 20 till 28 grader.

Resor till Israel

Tel Aviv
  • Sevärdheter
  • Stränder
  • Barnvänligt
En resa till Tel Aviv innehåller den perfekta mixen av storstad och strand. På dagarna fylls stränderna av såväl turister som bofasta och på strandpromenaden råder febril aktivitet till sen natt.

SÖK DIN RESA TILL Israel