Skäm bort dig själv

Tid för total avkoppling

Det är lätt hänt att fastna i vardagens alla måsten, listor på saker som ska hinnas med och allt annat som står i vägen för avkoppling. När semestern står för dörren, får du äntligen tid att bara vara och fokusera på ditt välmående, vare sig det är att få tid för träning eller att bara få sovmorgon.

Ta hand om dig

Gå på träningspass, gör tid för ett yoga-pass på stranden eller ta en löprunda i den vackra naturen. Använd tiden till att vara snäll mot dig själv. Träningspassen på Sunprime är populära, och du är välkommen att delta - det kostar ingenting att vara med.

Gå på gratis träningspass eller ta en löprunda i vackra miljöer.

Lämna vardagen hemma

Vi tar hand om disk, tvätt, städning och andra vardagsysslor. Med Easy Travel slipper du dessutom köer på flygplatsen då vi checkar in bagaget åt dig redan på hotellet. Vi tar hand om det mesta, helt enkelt.

Vi tar hand om disk, tvätt, städning och andra vardagssysslor. Allt för att du ska få maximal semesterkänsla!

Med fokus på detaljer

På både Sunprime och O.B.C. har vi riktigt bra sängar, för att du ska känna dig utvilad varje morgon. På SENTIDO kan du ta sovmorgon då frukosten serveras fram till kl. 12. Ingen stress!

Sov riktigt gott i våra noggrannt utvalda sängar. Och glöm inte att ta sovmorgon!

Skäm bort dig själv

Sätt en extra guldkant på semestern och unna dig själv en riktigt avkopplande spabehandling. Det är du värd! Se våra hotell med spa.

Fokusera på ditt välbefinnande och boka in en avkopplande spabehandling.

En smak av semester

Njut av att inte behöva lyfta ett finger på semestern. Vi har lagt ner mycket omtanke i frukosten som serveras för att du ska få en bra start på dagen, varje dag.

Luta dig tillbaka och njut av den goda maten som serveras på våra hotell.

Vad ger dig energi?

En powerwalk längs havet eller yoga på takterrassen? Eller att kanske bara få njuta av det lokala köket i en pittoresk by i natursköna omgivningar?

Vad ger dig energi? En powerwalk eller kanske yoga på takterrassen?