Tre personer åker båt tillsammans
Äntligen dags igen!

Resor till solen sommaren 2021

Har du också längtat efter sand mellan tårna och svalkande dopp i Medelhavet? Nu behöver du inte längta längre! I sommar börjar Europa öppna upp och även om allt inte är precis som vanligt blir det möjligt att resa igen. Sommaren 2021 kan du resa med oss till några av våra mest älskade resmål: Grekland, Cypern, Kroatien, Turkiet och Spanien.

Självklart ingår vårt Safe Travel-paket, för att du ska känna dig så trygg och säker som möjligt. Både före och under din resa. I Safe Travel ingår bland annat flexibla av- och ombokningsmöjligheter, pengarna tillbaka inom sju dagar om din resa blir inställd samt subventionerat covid-test om ditt resmål kräver det.

Välkommen att börja inspireras och planera! För att underlätta för dig har vi sammanställt en liten guide som visar vad du behöver tänka på inför din efterlängtade sommarsemester.

Läs mer om våra resmål

Par sitter på en klippa och blickar ut över vattnet

Underbara Mallorca och Härliga Gran Canaria

Spanien

Spanien har varit en stor semesterfavorit hos våra gäster ända sedan vi började med charterresor på 50-talet. Många väljer också att återkomma till den spanska värmen och gästfriheten år efter år. I sommar kan du äntligen resa hit igen, då vi flyger till två av våra allra mest älskade resmål: Mallorca och Gran Canaria.

Mallorca är verkligen semesterön som har allt: härliga stränder, spännande sevärdheter, bra shopping, fantastisk natur, ett livligt nattliv och hotell för alla smaker. Den perfekta familjesemestern får du på vårt flaggskepp Sunwing Alcudia Beach, precis vid en av öns absolut finaste stränder. Reser du utan barn slår vi istället ett slag för vårt skräddarsydda vuxenhotell Sunprime Waterfront i Playa de Palma.

Gran Canaria är också en älskad klassiker, med minst lika mycket att erbjuda som Mallorca. Allt från Maspalomas böljande sanddyner till storstadslivet och stranden Las Canteras i Las Palmas. En fördel med att åka hit på sommaren är att turisterna är färre och det genuint spanska lättare att upptäcka och uppleva. Här bor ni bäst på eller lyxiga Ocean Beach Club i Playa del Cura, medan vuxna som reser utan barn hittar sitt paradis på Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés.

Vill du veta mer om vad som gäller för covid-19-test, inreseformulär, lokala restriktioner och vad som gäller när man reser med barn till Spanien? Klicka här.
 
 
 

Par håller om varandra uppe på en utsiktsplats med en bergsby i bakgrunden

Tips på resor till Spanien i sommar!

Sunprime Atlantic View
concept-badge
 • Passar vuxna
 • 1 vecka
 • Classic Suite 1 rum, balkong mot trädgården
 • Avresa 23 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 23 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
11.900:- rabatt2.995:-
Pris per person
Välj
Sunprime Waterfront
concept-badge
 • Passar vuxna
 • 1 vecka
 • Classic Room 1 rum mindre, balkong mot omgivningarna
 • Avresa 19 apr 2022 från Stockholm-Arlanda
Avresa 19 apr 2022 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
5.095:-
Pris per person
Välj
Ocean Beach Club - Gran Canaria
concept-badge
 • 1 vecka
 • Tvårumssvit CLUB SUITE, terrass med havsutsikt. Handikappanpassad
 • Avresa 23 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 23 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
11.600:- rabatt3.695:-
Pris per person
Välj
Ensamt parasoll på en strand framför havet

Upplev den fantastiska ö-världen

Grekland

Om skön semester hade ett hemland skulle det mycket väl kunna vara Grekland. Här finns solen, maten och människorna som tar gästfrihet till en helt ny nivå. I sommar får vi äntligen möjligheten att ta dig till Grekland igen. Välj mellan storfavoriterna Kreta och Rhodos, eller varför inte någon av de mindre pärlorna Kos, Thassos, Parga eller Korfu?

Rhodos är en av Greklands mest älskade semesteröar, där du kan få uppleva såväl total avkoppling som livligt nöjesliv, sevärdheter och shopping. Här finns vårt familjeparadis Sunwing Kallithea Beach, som flera år i rad utsetts till bästa familjehotell på Rhodos. Reser du utan barn får du inte missa Sunprime Miramare Beach med ett läge och hotellområde utöver det vanliga. Under 1960-talet var hotellet ett favorittillhåll för den internationella kändiseliten, med Jackie Kennedy i spetsen.

På Kreta ligger semesterorterna och de vackra och barnvänliga stränderna som ett pärlband längs hela Chaniakusten. Längre söderut, i Makrigialos, finns också den strand som brukar kallas ”Kretas bästa ”. Just här har vi placerat våra familjehotell Sunwing Makrigialos Beach och lyxiga Ocean Beach Club, båda med en fantastisk och vidsträckt utsikt över havet. Lika bra läge får du om du reser utan barn och bor på Sunprime Platanias Beach i populära Platanias på Chaniakusten.

Stor avkoppling i mindre format får du om du väljer att resa till någon av öarna Thassos, Kos eller Korfu, var och en med sin egen unika charm. Eller varför inte ge Parga en chans, en småstad på fastlandet som blivit ett av våra mest populära resmål i Grekland.

Vill du veta mer om vad som gäller för covid-19-test, inreseformulär, lokala restriktioner och vad som gäller när man reser med barn till Grekland? Klicka här.
 
 
 

Pappa håller sitt barn på sina axlar och går upp från vattnet

Tips på resor till Grekland i sommar

Sunprime Miramare Beach
concept-badge
 • Passar vuxna
 • 1 vecka
 • Classic Suite 1 rum, terrass mot trädgården
 • Avresa 20 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 20 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
13.900:- rabatt4.295:-
Pris per person
Välj
Sunprime Platanias Beach
concept-badge
 • Passar vuxna
 • 1 vecka
 • Classic Room 1 rum, balkong mot gatan
 • Avresa 19 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 19 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
11.800:- rabatt2.095:-
Pris per person
Välj
Ocean Beach Club - Kreta
concept-badge
 • 1 vecka
 • Enrumssvit COMPACT SUITE, balkong mot gatan och omgivningarna
 • Avresa 24 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 24 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
12.900:- rabatt3.495:-
Pris per person
Välj
Mamma och dotter håller varandra och går på en strand

Ett solsäkert alternativ

Cypern

Cypern är inte bara ett av våra mest solsäkra resmål, utan också ett av våra mest älskade. Hit kan du resa med oss i sommar och njuta av inbjudande sandstränder, kristallklart vatten, god mat, riktigt bra hotell, storslagen natur och gott om sevärdheter.

Det finns flera goda anledningar till att välja Cypern när du ska resa med barn. Här finns gott om breda, långgrunda sandstränder, som gjorda för lek, bollsport och sandslott. Och så har vi två av våra mest populära hotell, alla kategorier: Sunwing Sandy Bay Beach och grannhotellet Ocean Beach Club i Ayia Napa, precis vid stranden och med en havsutsikt som slår det mesta. I Ayia Napa finns dessutom WaterWorld, Europas största temapark.

Men självklart är det inte bara barnen som har det bra på Cypern. Ska du resa utan barn och önskar en särskilt bekväm och avkopplande semester finns det både vuxenhotell och lyxhotell. Sunprime Ayia Napa Suites och Sunprime Protaras Beach är till exempel våra egna skräddarsydda vuxenhotell där du får en semester med fullt fokus på dig själv och ditt välbefinnande.

Vill du veta mer om vad som gäller för covid-19-test, inreseformulär, lokala restriktioner och vad som gäller när man reser med barn till Cypern? Klicka här.
 
 
 

Bergsby på Cypern

Tips på resor till Cypern i sommar

Sunprime Protaras Beach
concept-badge
 • Passar vuxna
 • 1 vecka
 • Classic Room 1 rum, balkong mot omgivningarna och annan byggnad
 • Avresa 21 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 21 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
10.900:- rabatt4.245:-
Pris per person
Välj
Sunprime Ayia Napa Suites
concept-badge
 • Passar vuxna
Ayia NapaCypern
 • 1 vecka
 • Junior Suite 2 rum, balkong mot poolområdet
 • Avresa 21 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 21 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
13.000:- rabatt4.195:-
Pris per person
Välj
Ocean Beach Club - Cypern
concept-badge
Ayia NapaCypern
 • 1 vecka
 • Tvårumssvit CLUB SUITE större, balkong med havsutsikt
 • Avresa 21 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 21 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
18.100:- rabatt5.095:-
Pris per person
Välj
Stranden och havet i Gradac i Kroatien

Där havet är lite blåare

Kroatien

Kroatien har allt man kan begära av en skön och innehållsrik semester; härliga stränder med kristallklart vatten, spännande mat, en lång historia, och massor av sol. Och i sommar kan du äntligen resa hit med oss igen.

Med sitt läge mellan Italien och Grekland är det inte konstigt att Kroatien har massor av kvarlämningar från en lång och händelserik historia. Här finns helt enkelt hur mycket som helst att upptäcka. En annan stor anledning till att många av våra gäster väljer att återvända till Kroatien gång på gång är maten. Med inspiration både från Italien och länderna österut kan du välja mellan allt från pizza till cevapcici och vara säker på att få en rejäl smakupplevelse. Missa heller inte att prova det kroatiska vinet.

När du reser med Ving till Kroatien kan du välja mellan allt från budgethotell till lyx, med eller utan All Inclusive. Kroatien är kort och gott ett resmål som passar alla, med barnvänliga stränder och familjehotell, kristallklart vatten och storslagen natur. Lägg därtill den korta flygtiden så har du ett resmål som kommer att ge dig ljuvliga minnen av sommaren 2021.

Vill du veta mer om vad som gäller för covid-19-test, inreseformulär, lokala restriktioner och vad som gäller när man reser med barn till Kroatien? Klicka här.
 
 
 

Kille dyker från en klippa

Tips på resor till kroatien i sommar

Waterman Supetrus Resort
concept-badge
 • Barnvänligt
 • 1 vecka
 • Tvårumslägenhet med terrass
 • Avresa 26 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 26 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
11.000:- rabatt4.195:-
Pris per person
Välj
Hotel Marco Polo
 • 1 vecka
 • Dubbelrum utan balkong
 • Avresa 26 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 26 jun 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
10.500:- rabatt4.595:-
Pris per person
Välj
Bluesun Marina
 • 1 vecka
 • Avresa 21 aug 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 21 aug 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
7.000:- rabatt4.795:-
Pris per person
Välj
Berg och hav på Maderia

Den aktiva ön

Madeira

Vill du att din sommar 2021 ska bjuda på blomsterprakt, fantastiska naturupplevelser, god mat och ett milt, behagligt klimat? Då slår vi gärna ett slag för den portugisiska ön Madeira, som gett världen mer än bara fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo.

De flesta som bokar en resa till Madeira väljer att bo i öns charmiga huvudstad Funchal. Staden delas av två floder som leder vatten från bergen ut i havet. Utanför staden väntar en grön och blomstrande ö som är känd för sina svårslagna vyer. Upplev den hänförande naturen från hästryggen, på golfbanan eller under en vandring längs en av levadorna. Det är också en bra idé att hyra en bil om du vill hinna uppleva så mycket som möjligt under din semester på Madeira.

Med Ving kan du även välja att bo på tre andra resmål. I Santo da Serra står golfen, naturupplevelserna och vandringslederna i fokus. Gillar du lantliga omgivningar bland bergen väljer du Ponta do Sol, och i den charmiga byn Canico väntar både avkoppling och upplevelser. När det gäller hotell kan du välja mellan allt från budget till lyx.

Vill du veta mer om vad som gäller för covid-19-test, inreseformulär, lokala restriktioner och vad som gäller när man reser med barn till Madeira? Klicka här.
 
 
 

Två personer är ute och går en vandring på Madeira

Tips på resor till Madeira i sommar

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden
 • 1 vecka
 • Enrumslägenhet mot trädgården
 • Avresa 21 jun 2021 från Köpenhamn
Avresa 21 jun 2021 från Köpenhamn
Flyg och hotell för
2 vuxna
9.300:- rabatt3.945:-
Pris per person
Välj
Four Views Monumental
 • 1 vecka
 • Dubbelrum
 • Avresa 13 dec 2021 från Köpenhamn
Avresa 13 dec 2021 från Köpenhamn
Flyg och hotell för
2 vuxna
1.400:- rabatt4.995:-
Pris per person
Välj
Alto Lido
 • 1 vecka
 • Dubbelrum
 • Avresa 13 dec 2021 från Köpenhamn
Avresa 13 dec 2021 från Köpenhamn
Flyg och hotell för
2 vuxna
1.400:- rabatt5.495:-
Pris per person
Välj
Resor till Turkiet

Mångas favorit

Turkiet

Turkiet har med åren blivit ett riktigt favoritresmål för oss nordbor. Det är lätt att förstå. Här är sommarsolen pålitlig, stränderna fantastiska, atmosfären bekvämt avslappnad, maten lagom exotisk med en doft av Orienten och här finns ett aldrig sinande shoppingutbud. Dessutom till priser som är lägre än i många andra länder kring Medelhavet.

Turkiet är ett perfekt val om du ska resa med barn i sommar. Här finns mycket att se och göra, maten är spännande och det finns hotell som passar även våra yngsta gäster. Ett exempel är Sunwing Side Beach, där du bor i bekväma lägenheter och njuter av ett härligt poolområde. Vi har också våra populära Family Garden-hotell, med eller utan All Inclusive, men alltid med bra läge.

På våra skräddarsydda vuxenhotell Sunprime kan du räkna med en semester i eleganta omgivningar, med massor av tid för dig själv. Du kanske ägnar den åt ett pass i gymmet, en stund i hotellets spa, eller en skön eftermiddag vid poolen. I Turkiet kan du välja mellan Sunprime Alanya Beach och Sunprime Dogan Side Beach, båda med perfekt läge precis vid härliga sandstränder.

Vill du veta mer om vad som gäller för covid-19-test, inreseformulär, lokala restriktioner och vad som gäller när man reser med barn till Turkiet? Klicka här.
 
 
 

Resor till Turkiet med Ving

Tips på resor till Turkiet i sommar

Sunprime C-Lounge
concept-badge
 • Passar vuxna
 • 1 vecka
 • Classic Room, dubbelrum, balkong med utsikt mot närliggande byggnader eller gata (Frukost inkluderat)
 • Avresa 21 aug 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 21 aug 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
4.000:- rabatt4.845:-
Pris per person
Välj
Sunprime Dogan Side Beach
concept-badge
 • Passar vuxna
 • 1 vecka
 • Classic Room 1 rum, liten balkong ingen utsikt
 • Avresa 21 aug 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 21 aug 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
4.000:- rabatt4.145:-
Pris per person
Välj
Sunprime Alanya Beach
concept-badge
 • Passar vuxna
 • 1 vecka
 • Classic Room 1 rum, fransk balkong mot omgivningarna
 • Avresa 21 aug 2021 från Stockholm-Arlanda
Avresa 21 aug 2021 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
4.000:- rabatt3.645:-
Pris per person
Välj
Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.