PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Informationsgrafik från Ving


Informationsgrafik eller infographics är ett sätt att presentera information och data med hjälp av visuella bilder. Med hjälp av infographics kan man presentera komplex information på ett lättbegripligt sätt.

På denna sida samlar vi all informationsgrafik som vi tagit fram på Ving. Bilderna är fria att använda om du samtidigt anger källan.Semesterrapporten 2016 - 5 spaningar på temat service


I denna vår fjärde Semesterrapport gör vi en djupdykning i en av trenderna från Semesterrapporten 2013 – ”Personlig service här och nu”. En trend som visar att den personliga servicen inte är på utdöende, men att förväntningarna och kraven på ”bra service” har förändrats.

Läs mer och se infographics


Semesterrapporten 2015 - 5 spaningar på temat "Resan som livsstilsförbättring"


I årets upplaga av Semesterrapporten har vi gjort en djupdykning på temat resan som livsstilsförbättring. Det tydligaste uttrycket för denna trend är att allt fler är aktiva och tränar på semestern.

Läs mer och se infographics


Semesterrapporten 2014: 3 spaningar om valfrihet


Möjligheten att själv kunna paketera sin egen semesterupplevelse blir allt viktigare i valet av resa. I årets upplaga av Semesterrapporten har vi gjort en djupdykning på temat valfrihet och tagit fram tre intressanta spaningar.

Läs mer och se infographics


Semesterrapporten 2013: 7 resetrender


Resandet som lyckopiller, behovsstyrd semester och personlig service. Semesterrapporten, Vings trendspaning på temat semesterresor, sammanfattar sju tydliga trender.

Läs mer och se infographics