Ett bra boende till ett bra pris

smartline är noggrant utvalda och prisvärda hotell som passar när du reser med en något snävare semesterbudget. Det betyder däremot inte att vi tummar på kvaliteten.Läs mer Hotellen har alltid 3-4 hjärtan, bra lägen, avspänd atmosfär och det mesta du behöver för en riktigt lyckad solsemester. Tanken med smartline är kort och gott att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna.

Eftersom utbudet skiljer sig åt mellan hotellen rekommenderar vi att du går in under respektive hotell för att se vilket av dem som passar just dig och dina behov.

våra smartline-hotell

Dölj

Alltid på smartline

  • Prisvärt
  • Familjeägda hotell
  • Lekfull design
  • Avslappnad atmosfär
  • Gratis WiFi på rummet
  • All Inclusive mot tillägg på utvalda hotell
  • Rum för alla

UPPTÄCK SMARTLINE

Bra lägen över hela världen

Våra smartline-hotell finns på de allra flesta av våra populäraste resmål. Från Medelhavet och Kanarieöarna ända till drömresmål lite längre bort, som Gambia och Maldiverna. Hotellen har alltid bra lägen, nära stranden, centrum eller både och.

Med eller utan familj

Vissa av våra smartline-hotell passar när du reser med familjen, andra är barnfria oaser där du kan fokusera fullt ut på din egen avkoppling. Familjehotellen erbjuder ofta stora, familjevänliga rum, aktiviteter, barnpooler, lekplats och ibland även vattenrutschbanor.

Måltidspaket

Vill du göra din semester extra avkopplande och enkel kan du välja ett smartline där All Inclusive ingår eller kan köpas till. Då äter du alla måltider i hotellets restaurang och slipper tänka på matlagning under semestern. Exakt vad som ingår i All Inclusive kan du läsa mer om på respektive hotellsida.

Rum för alla

På våra smartline-hotell är alla rum bekväma och har genomtänkta detaljer som fri WiFi. Här finns även familjerum och lägenheter, så oavsett om du ute efter tid med familjen eller en semester på tu man hand med din partner, kan du vara säker på att hitta ett smartline som passar dig.

Lekfull design

Med färgglad design och lekfulla möbler erbjuder smartline ljusa, stora ytor designade för både barn och vuxna.

VÅRA SMARTLINE HOTELL

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
 
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim