Höstresor

Vings höstresor 2017

Visst önskar man att sommaren varade lite längre? Det gör den, bara några korta flygtimmar bort. På denna sida hittar du härliga resmål där du kan njuta av sommarvärme långt in på hösten. Passa på att boka din höstresa nu och förläng semesterkänslan!


Vings höstresor 2017

Visst önskar man att sommaren varade lite längre? Det gör den, bara några korta flygtimmar bort. På denna sida hittar du härliga resmål där du kan njuta av sommarvärme långt in på hösten. Passa på att boka din höstresa nu och förläng semesterkänslan!


RESMÅL HÖSTEN 2017:

Mallorca

Mallorca

Ving erbjuder fler resmål och fler hotellalternativ på Mallorca än någon annan svensk researrangör.

Algarve

Algarve

Välkommen till Algarvekustens härliga stränder, rika historia och Europas kanske bästa golf.

Amalfikusten

Amalfikusten

Amalfikusten är en av världens absolut vackraste kuststräckor med sitt överflöd av storslagna vyer. Här ligger små romantiska städer som Capri, Positano, och Sorrento, alla med sin egen speciella prägel.

Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Blanca, den vita kusten, har något för alla. Oavsett om du är ute efter sol och bad, nöjen, shopping eller upplevelser.

Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol är en omkring 20 mil lång sandstrand i regionen Andalusien. Här njuter du av golf, god mat, sevärdheter och strandliv.

Estoril/Cascais

Estoril/Cascais

Den portugisiska rivieran bjuder på en spännande blandning av jetsetlivet i Estoril och stillheten i fiskebyn Cascais.

Franska Rivieran

Franska Rivieran

Franska Rivieran har alltid haft en stark dragningskraft. Och det är inte så konstigt. Här finns vackra stränder, ett stort shoppingutbud och ett rikt kulturliv.

Malta

Malta

Malta är resmålet för dig som vill ha ut så mycket som möjligt av semestern. På en relativt liten yta komprimera historia, medeltida arkitektur, bra shopping, häftigt nöjesliv och Medelhavets klaraste dykvatten.

Sicilien

Sicilien

Sicilien är Italien när det är som allra bäst. Medelhavets största ö erbjuder allt från sol och bad till historiska sevärdheter. Och alldeles, alldeles underbar mat.

Sardinien

Sardinien

Sardinien är vacker natur, fantastisk mat och stränder som hör till de absolut bästa kring Medelhavet. Kort och gott: det finns mycket att upptäcka på denna italienska pärla!

Cypern

Välkommen till Cypern! Hos Ving kan du välja mellan Sunprime Resorts om du reser utan barn, eller Sunwing Resort och Family Garden när du reser med hela familjen.

Kroatien

Boka resan till Kroatien hos Ving. Välj mellan fyra olika resmål, vart och ett med sin charm. Nu kan du också välja mellan åtta olika avreseflygplatser i Sverige.

Turkiet

Turkiet

Side, Alanya, Antalya, Bodrum eller Marmaris? Vi har resor till en rad olika resmål i Turkiet, där vi bl.a. erbjuder familjevänliga Sunwing Family Resorts och fem Sunprime Hotels för vuxna.

Thassos

På lugna och stillsamma Thassos finns det mesta man kan önska sig av en lyckad semester. Grönskande natur, kristallklart vatten och några av Egeiska havets bästa sandstränder.

Kalymnos

Kalymnos

Kalymnos är en av Greklands billigaste öar. Dagarna går i ett behagligt tempo och med Ving kan du välja mellan tre olika resmål.

Kreta

Mångfacetterade Kreta har varit en favorit för Vinggäster i många år. Inte minst tack vare vårt familjeparadis Sunwing Makrigialos, med sin oslagbara utsikt över Medelhavet.

Korfu

Korfu

Korfu är ett utmärkt val för dig som vill ha en sol- och badsemester av hög klass. Här finns också mängder av sevärdheter, vacker natur, charmiga Korfu stad och små byar dit turismen ännu inte hittat.

Kos

Kos

Populära Kos ligger utanför en bukt på det turkiska fastlandet. Det är en behändig liten ö med flera fina stränder runt hela ön, och många av dem är långgrunda med sandbotten.

Lesbos

Lefkas

Tillhör du de som vill bo bra i grekisk miljö och kunna resa runt på egen hand så har Lefkas allt för dig.

Lesbos

Lesbos

På gröna Lesbos får du en annorlunda Greklandupplevelse. Här står både miljön, maten och naturen i en klass för sig. I år flyger vi från Köpenhamn.

Parga

Parga

Parga är ett av våra mest omtyckta grekiska resmål. Resenärernas egna tips här på Ving.se är fulla av nöjda och glada kommentarer.

Rhodos

Rhodos

Rhodos är den största och grönaste av Tolvöarna och sedan länge en av Greklands mest älskade semesteröar.

Santorini

Santorini

Santorini är en av Greklands mest spektakulära öar, med dramatiska vyer, fina stränder och mängder av vackra byar med de typiskt vitkalkade husen som blivit öns signum.

Skiathos

Skiathos

Skiathos är en av Greklands mest kompletta semesteröar. Här finns allt man kan önska sig och lite till av sol och bad, restauranger, aktiviteter, nöjen, shopping, sevärdheter.

Bulgarien

Bulgarien

Det är lätt att förstå varför allt fler väljer att semestra i Bulgarien. Restiden är kort, sommarklimatet är detsamma som i Medelhavsländerna och prisnivån är mycket låg.

Kanarieöarna

Kanarieöarna

Kanarieöarnas vackra öar har länge lockat turister med ett solsäkert klimat och många härliga stränder. Vilken är din favorit?

Dubai

Dubai

Välkommen till sol, värme och salta bad - året runt. Dubai blandar solig lyx med exotism. Dubai får du en lugn och trygg semester, med nästan garanterad sol.

Marocko

Marocko

I Marocko väntar milslånga stränder, myllrande marknader, bra restauranger och exotisk kultur. När du reser till Marocko kommer du dessutom upptäcka att semesterkassan räcker längre.

Florida

I "The Sunshine State" är klimatet en dröm och stränderna milslånga, vita och palmklädda. Här hittar du också ett glamouröst nöjesliv, över 800 golfbanor och shopping i världsklass.

Maldiverna

Maldiverna

Maldiverna är ett riktigt semesterparadis, med kritvita sandstränder och kristallklart vatten. Här finns den bästa underhållningen under vattenytan.

Mauritius

Mauritius

Mauritius är en av Indiska Oceanens mest exklusiva och fascinerande semesteröar. Här breder sandstränderna ut sig, solvarma, mjuka och bländande vita, runt i stort sett hela ön.

City- och weekendresor

Välj bland över 30 fantastiska resmål. Vill du vara borta längre än en weekend? När du bokar din resa med oss bestämmer du själv när du vill resa och hur länge du ska vara borta.

Kryssningar

Ving samarbetar med några av världens största rederier. Tillsammans kan vi erbjuda mycket prisvärda paket och flera olika rutter i bland annat Medelhavet och Karibien.

RESMÅL HÖSTEN 2017:

 Flyg från hela Sverige

Flyg från hela Sverige

Bor du inte nära Arlanda? Inga problem! Vi flyger från 16 flygplatser, från Luleå i norr till Malmö i söder – och Kastrup i Köpenhamn.

Hitta din avreseflygplats

Vårt eget flygbolag

Thomas Cook Airlines Scandinavia

När du reser med vårt eget flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia, får du en lång rad fördelar:

    • Nordens största taxfree-butik
    • Nordens billigaste taxfree-varor
    • Skandinaviens bästa service
    • Möjlighet att uppgradera sittplats och måltid

Läs mer

Erbjudanden och inspiration

Prenumerera på Vings nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du ta del av härlig inspiration, restips och aktuella erbjudanden.

Vings nyhetsbrev

Delbetala din resa

Ansök online!