Höst 2018
VARMA RESOR
PÅ HÖSTEN

Höstresor

När sommaren tar slut här hemma så fortsätter den tack och lov någon annanstans. Fördelarna med att resa på hösten är att det inte är lika mycket folk, vilket innebär lägre priser och att du slipper trängas. En höstresa till Medelhavet är dessutom perfekt för sol och bad, eftersom att havet redan värmts upp under sommarmånaderna. Här hittar du våra härliga resmål där solen skiner sent in på hösten. Passa på att boka din resa till värmen nu!

EUROPA OCH KANARIEÖARNA

Mallorca

Alcudias strandliv, konstnärsbyn Deià, Palmas tapasbarer... Mallorca har det mesta, och ön passar perfekt för en resa på hösten!

Klassiker som har allt

Cypern

Förläng sommarkänslan och boka en höstresa med Ving till Cypern, och bo på våra populära Sunprime Resorts eller Sunwing Family Resorts. Missa inte heller nyöppnade Ocean Beach Club!

Vacker natur och spännande historia

Turkiet

Side, Alanya, Antalya, Bodrum eller Marmaris? Vi har höstresor till en rad olika resmål i Turkiet, där vi bl.a. erbjuder familjevänliga Sunwing Family Resorts och fem Sunprime Hotels för vuxna.

Prisvärt och familjevänligt

Kroatien

I populära Kroatien väntar kristallklart vatten som fortfarande är varmt från sommaren, kombinerat med vacker natur och små mysiga byar.

Pittoreskt och mysigt

Montenegro

I Montenegro får du mycket semester på liten yta. Här finns stränder, en rik historia med välbevarade medeltidsstäder och en färgstark kultur, perfekt för en höstresa!

Mycket semester på liten yta

Grekland

I Grekland hittar du både små orörda pärlor och stora öar med moderna hotell, och havet behåller värmen från sommaren långt inpå hösten.

Små orörda pärlor och stora öar

Gran Canaria

Gran Canaria är den mest populära av alla Kanarieöarna, och lämpar sig väl för en resa på hösten. Ving har marknadens största utbud, både vad gäller resmål och hotell.

Populärast bland Kanarieöarna

Teneriffa

Gröna, sköna Teneriffa är enligt många Kanarieöarnas vackraste ö, och det stämmer även på hösten. Ön erbjuder sol och bad, höga berg, spännande aktiviteter, storstad och shopping.

Kanarieöarnas vackraste ö

AFRIKA

Egypten

Res till Egypten i höst och välj mellan resmål som Makadi Bay och Hurghada. Här kan du vänta dig sol, kristallklart vatten och underbar värme året om!

Kristallklart vatten och värme

Kap Verde

Bara två timmar söder om Kanarieöarna men flera grader varmare, också på hösten. Den solsäkra ögruppen Kap Verde är populärare än någonsin.

Solsäker ögrupp söder om Kanarieöarna

ASIEN

Thailand

Res till Phuket i höst och bo på våra resorts i populära Kamala Beach eller Bangtao Beach. Reser du med barn kan vi tipsa om familjefavoriten Sunwing Kamala Beach.

Lika härligt på hösten

Maldiverna

Maldiverna är ett semesterparadis med kritvita sandstränder och härliga turkosblå laguner. Du hittar de bästa priserna på höstresor till Maldiverna hos Ving.

Sagolikt semesterparadis

Dubai

Res på hösten till sol, värme och salta dopp. I Dubai får du solig lyx i exotiska omgivningar. Mitt i allt det hypermoderna hittar du också ställen som för tankarna till tusen och en natt.

Solig lyx

USA

Fler resor

Semester till havs

En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill upptäcka världen i höst. Du får uppleva flera resmål under samma resa i områden som Karibien, Medelhavet, Indiska oceanen, Hawaii, från Dubai och Norra Europa.

Upptäck världen med en kryssning till t.ex. Karibien eller Medelhavet

Weekendresor

Vad sägs om en weekend i London i höst? Helgresa till Paris? Shoppa några dagar i Rom eller titta på sevärdheter i Barcelona? Eller så kombinerar du storstad med sol och bad, som med en weekendresa till Mallorca eller Nice, perfekt på hösten!

Boka en weekend till London eller Paris i höst!

Långsemester

Åk med Ving på långsemester och byt ut höstkylan mot värme, sol och bad!

Långsemester är perfekt för hösten!

Tips inför resan