Gruppresor med Ving

Grupp- och
föreningsresor

Gruppresor utomlands

Är ni en klubb, förening, skolklass eller stor grupp vänner som har tänkt att resa utomlands till varmare breddgrader eller kanske en spännande storstad? Då är en gruppresa utomlands något för er! Kanske är det bridgeklubben som ska vara värd för en turnering, kören som vill träna tillsammans i nya omgivningar, handbollslaget som vill åka på träningsläger eller bouleklubben som vill få nya impulser.

Vi har lång erfarenhet av alla typer av gruppresor och föreningsresor och gärna hjälper er gärna att boka flyglösningar, hotell, aktiviteter, utflykter och lokaler.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt reseförslag.

Kontakta oss

Vi har skräddarsytt gruppresor för klubbar och föreningar i över 35 år. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en resa som passar er.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se

Träningsresor för idrottsföreningar

Idrottsförening

Intensivt träningsläger eller teambuilding? Stärk lagkänslan i t.ex. handbollslaget eller cykelklubben genom att åka på en träningsresa utomlands.

Bridgeresor och andra föreningsresor

Klubbar och föreningar

Gör något lite extra roligt med kören, boule- eller bridgeklubben – åk på en resa tillsammans. Oavsett vad som är er klubbs passion kan vi hjälpa er hitta den perfekta resan.

Kontakta Ving för att boka en konferensresa utomlands.

Kontakta oss

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta resan.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?