PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Träning, Sunprime Miramare Beach

Här har du tid. Och lust, för när hjärnan vilar känner du vad kroppen behöver. Du kan styrketräna, simma, löpträna, spela tennis eller träna till exempel Yoga och Crosstraining i grupp. Vi har våra instruktörer som är utbildade av SATS ELIXIA och du har gratis tillgång till gym och gruppträning. Så välj det du gillar mest. Eller passa på att prova något helt nytt.

Har du glömt dina träningskläder hemma? Eller vill du unna dig själv något nytt till träningsgarderoben? På Sunprime Miramare Beach har du möjligheten att köpa Craft´s senaste kollektion utav träningskläder.


Gruppträning

Gruppträning

Välkommen att delta i något av våra många populära träningspass. Våra instruktörer är utbildade av SATS ELIXIA och leder bland annat Power Step, Senior Circuit och Crosstraining. Aktuellt träningsschema hittar du under Aktivitetsprogram.

Gym

Gym

Styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Våra gym är enkelt utrustade med fria vikter och ett mindre antal maskiner. Självklart kostar det ingenting att träna i gymmet.


Löpning

Löpning

I närheten av hotellet finns det flera bra löprundor. Vi har kartlagt våra favoriter och dessutom gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.

Läs mer och ladda ned rundorna till din träningsapp

Sunprime Miramare Beach egna löprundaVattenaerobics

Träna i poolen

Välkommen ner i poolen för en av våra mest populära aktiviteter alla kategorier: Vattengymnastik, eller testa uppstickaren Water Circuit, där din styrka och kondition sätts på prov vid olika stationer. Under ledning av våra duktiga och inspirerande instruktörer får du uppleva ett träningspass utöver det vanliga.

Utegym

Utegym

Passa på att träna utomhus på semestern. I vårt funktionella utegym, där du kan träna de stora muskelgrupperna med hjälp av träredskap, kan du bygga upp ditt pass efter dina egna förutsättningar. Här finns utrustning för bland annat balansträning, styrkeövningar och möjlighet att få upp pulsen ordentligt.

Tennis

Tennis

När som helst kan du utmana gamla och nya vänner på en match på hotellets tennisplan. Utrustning finns att hyra i receptionen. Du kanske är sugen på att förbättra dina kunskaper? Eller kanske bara testa en ny sport? Som gäst på hotellet kan du boka in dig på en privat tennislektion. Bokning görs via receptionen, utbud på tider kan variera.

Aktivitetsprogram

I Weekly Schedule kan du läsa mer om vad som händer på resorten under din semester. Programmet är live och kan ändras utan förvarning. Det betyder också att du inte kan se det under perioder som hotellet inte är öppet för säsongen.


Personal

Alla våra gruppträningspass leds av utbildade instruktörer.


S.A.T.S loggan


Craft logo

Utbudet kan variera under säsongen, samt mellan olika Sunprime Hotels.