Beach Club Spa Pool.

Ocean Beach Club - Kreta

Hotellbetyg: 4,5

 • Sviter för upp till 6 personer
 • Sviter med poolaccess
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Ligger på stranden
 • Spa, gym och SATS ELIXIA-klasser ingår
 • Babypool med solskydd

Njut av hav, himmel och harmoni. Här ges möjlighet till rofyllt familjeliv med tid att umgås. Välkommen till ett designhotell med avslappnad atmosfär. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har allt som hör ett Sunwing till, bara extra snyggt paketerat.

Ocean Beach Club - Kreta (OBC) är ett hotell byggt för familjelyx. OBC är en del av Sunwing Makrigialos Beach och våra gäster har självklart tillgång till Sunwings stora utbud av aktiviteter och faciliteter men kan också välja att njuta av lugnet på OBC. Vi kan inte ta åt oss äran för konstruktionen av horisonten och havet, men vi har kompletterat platsen med ett designhotell för den moderna familjen.

Läs mer om Mer värde.

OBC är fullt av generösa ytor där stora och små sällskap kan hänga och spela spel, leka, läsa böcker eller bara sitta och prata. Drömmen om ett vardagsrum där alla får plats, där ute och inne flyter ihop, blir verklighet på OBC. Missa inte heller Ocean Beach Clubs, Club House, generösa sviter som har fantastisk havsutsikt, terrasser och tillgång till privat pool.

Hotellet vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa stränder. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men också spa, gym och SATS-klasser.

Vill du bege dig utanför hotellet ligger byn Makrigialos på promenadavstånd en bit bort. Här finns mysiga restauranger och barer alldeles vid stranden. Det finns också en del affärer att shoppa i.

Läs mer Ocean Beach Club - Kreta Dölj text Hotellfakta

Internet
WiFi Internet* ingår på alla Ocean Beach Club. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig.

*Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

Informationssajt My O.B.C.
På hotellets egen informationssajt MyO.B.C. hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om vilka veckodagar eventuella Inclusive- lösningar serveras samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.

Du når MyO.B.C. via din egen medhavda smartphone, dator eller läsplatta. Du kan även hitta sajten på datorerna som finns att låna gratis i receptionen.

Ocean Beach Club i sociala medier
Du vet väl att du kan följa Ocean Beach Club i sociala medier. Klicka like för Ocean Beach Club Kreta på Facebook.

Rökfritt
Ocean Beach Club är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.

Kontantfritt hotell
Hotellet är kontantfritt, vid incheckningen får du ett kort som du smidigt använder i restaurangerna, Minimarket och i glasskiosken. Allt du köper sätts upp på din nota som du sedan betalar vid utcheckningen.

Läkarservice
Läkare finns på grannhotellet Sunwing Makrigialos Beach minst fem dagar i veckan. Hör med receptionen om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta receptionen så kallar de på läkare.

Handikappvänligt
Stora nivåskillnader med trappor inom resorten. Det finns inga handikappanpassade lägenheter.

Parkering
Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.

Reception
Kl. 07.00-23.00. Utcheckning kl. 12.00. Bankomat finns på grannhotellet Sunwing Makrigialos Beach.

Säsong
Hotellet har öppet april-oktober.

Miljö
Läs mer om vårt miljöarbete på Sunwing Family Resorts miljösida.

Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Adress
P.O Box 38
Makrigialos
72055 Crete, Greece
Tel: +30 28 4306 4300
E-post (endast på engelska):
crete@oceanbeachclub.net

Utbud på Ocean Beach Club - Kreta

Prislista

Sunwingföräldrar

Vings Sunwingforum

Vi tror att de bästa svaren kommer från de som upplevt samma sak. Därför låter vi våra kunder ge dig personliga svar baserat på egna upplevelser från sina Sunwingsemestrar.

Alla hotell i Makrigialos

 • Ocean Beach Club - Kreta
  • O.B.C. by Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,5
 • Sunwing Makrigialos Beach
  • Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,5
 • SENTIDO Mikri Poli Atlantica
  • SENTIDO
  .
  Gästernas betyg 4,4

Bloggat om hotellet:

Ocean Beach Club - Kreta
Semester på Ocean Beach Club
L.O.V.E O.B.C

Har du också bloggat om hotellet? Tipsa oss gärna!