Kombinationsresor till Marmari & Tigaki, Kos

Kombinationer

När du reser med Ving till Kos kan du välja mellan fyra resmål på ön: Kos stad, Kardamena, Marmari och Tigaki. Du kan också välja att bo på någon av grannöarna Kalymnos eller Telendos. Och inte nog med det: du kan dessutom välja att kombinera alla resmål veckovis. Ett bekvämt och roligt sätt att uppleva ännu mer under din greklandssemester.

Kombinationsmöjligheter med charterresor

Samtliga hotell på Kos kan kombineras med varandra veckovis. Transfer mellan resmålen ingår inte. Transfer ingår inte till/från hotellet/flygplatsen men kan bokas och betalas senast en vecka före avresa.

Kos – Pothia, Mirties & Massouri, Kantouni och Telendos
Om du har hela din vistelse i Pothia, Mirties & Massouri, Kantouni eller på Telendos, ingår all transfer. Det är viktigt att transfern bokas, trots att den ingår. I prisspecifikationen kommer det att stå 0:-.

Väljer du att kombinera Kos med Pothia, Mirties & Massouri, Kantouni eller Telendos, ingår all transfer förutom transfer till och från hotellet på Kos. Det är viktigt att transfern bokas till och från Pothia, Mirties & Massouri, Kantouni eller Telendos, trots att den ingår. I prisspecifikationen kommer det att stå 0:-.

Läs mer i faktaspalten under respektive resmål.

När du ska byta resmål och vid hemresan får du i god tid meddelande om när du blir hämtad vid ditt hotell.