Casa Cook bildspel 6
Casa Cook bildspel 2
Casa Cook bildspel 4
Casa Cook bildspel 8
Casa Cook bildspel 3
Casa Cook bildspel 7

Casa Cook – Hälsa, design och hög komfort

Casa Cook är Vings hotellkoncept för den moderna resenären med krav på hög komfort och snygg design. Här får du en kombination av en avslappnande semesteroas och möjligheten att uppleva och inspireras av den lokala atmosfären. Hotellen har en tydlig hälsoprofil, vilket märks i både träningsutbud och på menyn. På Casa Cook njuter du av närproducerad mat tillagad av lokala råvaror och håller dig i form genom träning på egen hand eller i olika gruppträningsklasser.

Casa Cook passar helt enkelt dig som är ute efter en innehållsrik och hälsosam semester. Och dig som vill bo riktigt bra. Alla rum på Casa Cook är läckert designade och bjuder på det lilla extra. Många av rummen har till exempel poolaccess. Andra ligger direkt på stranden. På Casa Cook har du också nära till de lokala tavernorna och kan själv upptäcka guldkornen långt bortom turiststråkens kommers. Det perfekta valet för dig som vill att din resa ska ge minnen som räcker längre.

Nyhet!
Det senaste tillskottet i Casa Cook-familjen - Casa Cook Chania, ligger några kilometer utanför Chania stad på Kreta. Till Casa Cook Chania är även barnfamiljer välkomna, till skillnad från andra Casa Cook som har åldersgräns. Hotellet har 45 rum med urban, rustik design och hög komfort. Önskar du avskildhet och ett riktigt exklusivt boende rekommenderar vi att du väljer en svit med en egen pool. Casa Cook Chania ligger direkt på en av kustens finaste sandstränder där hotellet också har en egen Beach Club.

Välj resmål

Rhodos, Kolymbia

 • Casa Cook
Casa Cook Rhodes - För dig som reser utan barn.Visa fler bilder

Casa Cook Rhodes, Kolymbia
 

Kolymbia, Rhodos

Gästernas betyg 4,5
Gästernas betyg 4,8

Casa Cook Rhodes är en riktig hotellpärla, för vuxna gäster med krav på hög komfort och snygg...

  • Pool
  • Bar
  • Restaurang
  • Närmaste centrum: 1,5 km
  • Strand/bad: 700 m
  • Internet
  Visa på karta
   

  Avresa: 21/4 (1 vecka)

  16.200:-

  19.200:-

  8.100:- /person

  Välj Casa Cook Rhodes

  #CasaCook