Golf

Ving Gran Canaria Open

Unik tävlingsvecka med spel på Gran Canarias bästa golfbanor

För nionde året i rad erbjuder vi vår populära tävlingsvecka Gran Canaria Open i december. Följ med på Vings golfvecka till Gran Canaria – en perfekt semester för dig som älskar golf och tycker om att umgås med andra trevliga golfare. Bo på fantastiska Sunprime Atlantic View och spela på Gran Canarias bästa banor.

  • Fem rundor golfspel på Anfi Tauro, Salobre Golf och Meloneras Golf (1+1+3)
  • Välkomstmiddag
  • Avslutningsmiddag med prisutdelning
  • Golfvärd
  • 5 tävlingsdagar

De första fyra dagarna är tävlingsformen slaggolf. Under dessa dagar kommer bollarna att lottas så att man får spela med så många golfare som möjligt samt få lite varierade starttider. Efter den fjärde dagen får alla spelare räkna bort sin sämsta runda. Då får vi fram en leaderboard som vi använder inför den avslutande dagen när hela turneringen ska avgöras. För att få till lite extra spänning så ändrar vi spelform på finaldagen och går över till slagtävling. Sista dagen spelar vi enligt ledarboll.


Veckoprogram

(med reservation för eventuella förändringar)

Datum: 5-12 december 2018

Onsdag 5/12: Ankomst till hotellet och välkomstmiddag på Sunprime Atlantic View.

Torsdag 6/12: Tävlingsdag på Meloneras, avresa med buss från hotellet ca kl. 10.00 (första starttid kl. 11.00).

Fredag 7/12: Tävlingsdag på Anfi, avresa med buss från hotellet ca kl. 08.00 (första starttid kl. 09.06).

Lördag 8/12: Tävlingsdag på Meloneras, avresa med buss från hotellet ca kl. 08.00 (första starttid kl. 09.00).

Söndag 9/12: Ledig dag på egen hand.

Måndag 10/12: Tävlingsdag på Salobre, avresa med buss från hotellet ca kl. 08.00 (första starttid kl. 09.20).

Tisdag 11/12: Tävlingsdag på Meloneras, avresa med buss från hotellet ca kl. 10.00 (första starttid kl. 11.00). Avslutningsmiddag och prisutdelning på restaurang Reno i Playa del Inglés.

Onsdag 12/12: Hemresa

Dessutom varje dag: 19:e hålet på Sunprime med 50 % rabatt på utvald dryck. Resultattavla på Sunprime uppdateras dagligen. Tävlingsledare är vår golfvärd. Tävlingsform – slaggolf samt slagtävling, handicap herrar 36 och damer 36.

Prisbord: Förstapris till vinnaren är en resecheck med ett värde på 5.000:-. Andra pris är en resecheck med ett värde på 2.000:-. Varje tävlingsdag har vi även closest to pin eller longest drive med priser.

Pris: Golfpaket för tävling enligt ovan 7.795:- per person, för medföljande som inte spelar golf är priset 995:- per person.

Prisexempel: 1 vecka med flyg från Arlanda den 5/12 och boende på Sunprime Atlantic View i Classic Suite inkl. golfpaket från 15.500:- per person.

Boka: Klicka på länken nedan för att komma till bokningen. Du väljer sedan Ving Gran Canaria Open på sidan för tillval.