Golfweekend

Golfweekend - mycket golf på kort tid

Är golfsuget stort men tiden knapp? Eller har ni svårt att hitta en vecka som passar alla?

VingGolfs weekendresor är utformade för er som vill spela mycket golf på kort tid under bästa förutsättningar. Fyra dagar kan låta intensivt, men med direktflyg, förbokade starttider och bra boende nära eller direkt vid banan får du gott om tid att njuta av kvalitativ golf.

Lissabon, Portugal

Säsong: Året runt

Njut av högklassig golf vid en av Europas charmigaste huvudstäder. Med Ving kan du bo fantastiskt fint, precis vid banan. Lissabon med omnejd är ett riktig golf-Mekka, där alla typer av golfare lätt hittar sin favoritbana. För att inte tala om sitt favorithotell, här har vi nämligen flera riktigt fina golfresorts i vårt utbud!

Costa del Sol, Spanien

Säsong: Året runt

Till Costa del Sol och resmålen Marbella och Benalmádena kan du åka på golfsemester i stort sett året om. Ving erbjuder flexibla reslängder och golfpaket med garanterade starttider på en av de mest populära banorna på Costa del Sol, välkända Atalaya. Vi kan även erbjuda golfpaket och garanterade starttider på golfanläggningen La Cala.

Estoril / Cascais, Portugal

Säsong: Året runt

Estoril och Cascais är två utmärkta utgångspunkter för golfsemestern, endast 25 minuters tågresa från Lissabon, en av Europas charmigaste storstäder. Här kan du bo och spela på den välkända golfresorten Quinta da Marinha. Perfekt för dig som vill kombinera golf med sol och bad och bra boende.

Golfresor hos Ving