Flygmåltid premium på Sunclass Airlines, bestående av förrätt av fisk, varmrätt av kött, ost med tillbehör och kaffe, samt valfri dryck.

96 % nöjda resenärer

Måltider ombord på våra flyg

Mat på flyget

Hela 96 % av våra resenärer är nöjda med maten ombord. Du kan beställa våra omtyckta måltider till alla flygningar med Sunclass Airlines. Kom ihåg att barnen alltid serveras först, så att deras föräldrar kan njuta av maten i lugn och ro.

Du beställer enklast mat till din resa med Vings flygbolag Sunclass Airlines genom att gå in på Min sida och välja "Måltider på flyget". Du kan också ringa oss på 0771-995 995. Reser du med annat flygbolag än Sunclass Airlines? Du hittar information om vad som gäller på övriga flygbolag här.

Våra mest populära menyer

Panbiff med potatismos, bröd och kaffe

Sunclass-meny

Vår Sunclass-meny är vår mest populära måltid. Menyn kan t.ex. bestå av skagenröra och kyckling med röd pesto. Flyger du från Köpenhamn serveras en danskinspirerad påläggsbricka.

flygmats meny bestående av fisk och ostbricka

Premium-menyer

Premium Meal är för dig som vill göra utresan ännu lite festligare. Du kan välja mellan en brunchmeny, en meny med fisk, eller en meny med kött. Ett glas öl, vin, cava eller läsk ingår.

Kötbullar och mos på en tallrik

Barnmenyer

För våra yngre resenärer har vi en särskild meny bestående av t.ex. köttbullar eller pannkakor. För barn 0-2 år ingår en med fruktpuré, banan och yoghurt.

Fler alternativ

Fler måltider
Du kan också boka specialmenyer av olika slag, t ex:

  • Diabets
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Ägg/soya/nötfri
  • Vegetarisk mat (med eller utan ägg och mjölkprodukter)
  • Smörgås (liten)
  • Sallad (liten)

BESTÄLL

Allt om din resa

Allt om din resa

På sidan "Kundservice" hittar du praktisk information inför din resa.