PART OF THE THOMAS COOK GROUP

För ungdomar, Sunwing Sandy Bay Beach

För ungdomar, Sunwing Sandy Bay Beach

Föräldrar i all ära, men...

Har du fyllt 8-11 år (upp till 15 år under högsäsong påsk-, sommar- och höstlov) erbjuder Sunwing Sandy Bay Beach en hel del roligt att göra. Här får du prova på olika sportaktiviteter, både på land och i vattnet. Det finns också ett spelrum, biljardbord, minigolfbana, pingisbord och andra spel. Ibland arrangerar vi kvällsaktiviteter, till exempel med pizza och filmvisning.

I vår Teen Lounge kan du spela PlayStation. Är du riktigt modig kan du under skolloven ställa upp i Teen Idol, där du får hjälp av showteamet att öva in en låt som du sedan uppträder med på stora scenen, inför publik.

Många aktiviteter är gratis
De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant.

Aktiviteter

Aktiviteter

Följ med på pizza & film kväll, sportaktiviteter och olika kvälls-aktiviteter. Låna spel, lyssna på musik, se på film och var med på roliga tävlingar. Aktuellt program hittar du i Resortservice eller i Holiday Planner i din mobil eller surfplatta. Programmet är live, det betyder att du endast kan se det under perioder som hotellet är öppet för säsongen.Läs om alla aktiviteter på Sunwing Sandy Bay Beach.

Teen Lounge

Teen Lounge

Vår Teen Lounge är mötesplatsen för alla ungdomar som vill ta en paus från föräldrar och småbarn. Här finns film, spel och pyssel, noga utvalt av och för dig som vill ta en paus från sol och bad. Om du längtar ut igen och vill ha lite mer fysiska utmaningar kan du ta en minigolf- eller biljardmatch mot dina nyfunna kompisar.

Teen Idol

Teen Idol

Har du fyllt 8-15 år har du chansen att uppträda och sjunga live på Sunwings scen. Vårt skickliga showteam hjälper till att plocka fram artisten i dig. Självklart får du hjälp med allt från koreografi till smink. Kanske är du en av morgondagens stjärnor? Passa på att visa upp din talang inför en jublande publik.

Crawlkurs nybörjare, från 12 år

Crawlkurs för nybörjare, från 12 år

En aktivitet för såväl vuxna som barn. Under kursens tre tillfällen får du en baskurs i crawlsimning ut av våra kompetenta instruktörer. Fokus ligger på att känna till de tekniska grunderna i crawl med korrekta armtag, benspark och hur man andas samt att praktiskt öva på och förbättra sin kroppsposition i vattnet, hitta rätt flytläge och lära sig grunderna i andningstekniken. Målsättningen är att kunna simma minst 25 meter crawl med andning.

Förkunskapskrav: Simkunnig (minst 200m bröstsim på djupt vatten)
Kurstillfällen: 3 lektioner á 40 minuter.
Period: 9/6-16/8, för- eller eftermiddag, kan bokas av dig som har ankomstdag måndag och fredag.

Läs mer om simskolan.

Fitness Together

Fitness Together

Fitness Together ger föräldrar och ungdomar som fyllt 11-15 år en möjlighet att träna tillsammans. Både i gymmet och på utvalda gruppträningsklasser. Personalen på plats börjar med en genomgång och sedan tränar man tillsammans efter givna ramar.

Spa Together

Spa Together

Spa Together ger föräldrar och ungdomar som fyllt 11-15 år en möjlighet att avnjuta behandlingar tillsammans i vårat spa.
Vi erbjuder olika typer av massage, kroppsbehandlingar samt ansiktsbehandling. Spa Together bokas alltid för två vuxna, och kan utnyttjas för vuxna eller ungdomar 11-15 år.

Playstation

PlayStation

I Teen Lounge kan du spela PlayStation 4. Vi har alltid ett brett utbud av spel. Utmana dig själv eller dina kompisar. Det bästa av allt, det är helt gratis att spela.

Kids Parkour

Kids Parkour

Nu är det dags för barnen att hoppa högt, hoppa långt, krypa och rulla runt! På ett lekfullt och säkert sätt bidrar träningen inte bara till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination och balans, utan även självförtroendet. Ett måste för såväl barn med myror i brallan som de som ännu inte hittat sin grej. Varje tillfälle är 30-55 minuter och avslutas med en hinderbana. Kids Parkour riktar sig till barn som fyllt 8-11 år.

Creative time

Creative Time

Flera dagar i veckan är det Creative Time i vår Teen Lounge. Då kan du göra smycken, mobildekorationer och andra fantasifulla skapelser.

Family Yoga

Familjeyoga

Nyhet sommaren 2017! Familjeyogan bjuder på kvalitetstid tillsammans. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan alla gör övningarna efter egen förmåga och yogaklassen utgår från en berättelse som följer genom hela klassen. Klassen är 45 min och passar dig som fyllt 8-11 år.

  Youth Cross Training

Teen Cross training (högsäsongsaktivitet)

Teen Cross training är en rolig och utmanande cirkelträning som kombinerar styrka, kondition, flexibilitet och balans. Vi delar upp oss i lag och tävlar till tonerna av inspirerande musik. Passen är 45 minuter långa och passar dig som fyllt 11-15 år.

Chill-Out

Chill-Out

Kom till Teen Lounge och häng med jämnåriga vänner! Här kan du läsa, slappa, lyssna på musik eller vara med på arrangerade aktiviteter och Creative Time tillsammans med vår ungdomsledare.

Boule, biljard...

Boule, biljard...

På Sunwing Sandy Bay Beach finns det massor av alternativ om du känner för röra lite på dig. När som helst kan du till exempel ta dig en runda på vår populära minigolfbana. Kanske blir du sugen på pingis, boule eller biljard - allt finns på hotellet. Du kan också spela tennis och volleyboll – eller varför inte ta med en fotboll och ordna en spontanmatch på stranden tillsammans med några nyfunna kompisar? Vissa av aktiviteterna är mot avgift.

Hemliga klubben

Hemliga klubben (utgår till vintern 2017/18)

Bli en detektiv under semestern! Gå med i Hemliga Klubben och hjälp till att lösa spännande deckarmysterier. Tillsammans finkammar vi hela hotellområdet efter ledtrådar, med hjälp av ett hemligt språk och våra skarpa hjärnor. Deckarmysterierna bygger på Susanne MacFies populära deckare om Måns och Moa i Hemliga Klubben.

FlashMob

Flash Mob

…en hemlig aktivitet för alla ungdomar som fyllt 8-15 år. Prata med din ungdomsledare eller showteamet på plats för vidare information om tider och repetitioner.

Personal

Personalen som ansvarar för aktiviteterna på Sunwing Sandy Bay Beach har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen och ungdomarna de bästa veckorna på året.