PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Underhållning, Sunwing Sandy Bay Beach

Underhållning, Sunwing Sandy Bay Beach

Höj volymen!

När den värsta hettan lagt sig hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer det något nytt och bejublade barnshower och proffsiga dans- och musikspäckade familjeshower avlöser varandra. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss. Koppla av med någonting svalkande och njut av den högklassiga underhållningen!

Familjeshow

Familjeshower

Missa inte Sunwings populära och proffsiga familjeshower. Vi bjuder bland annat på oförglömliga discohits och det bästa ur pop- och rockvärlden. Våra färgsprakande shower med sång, dans och teater är en perfekt avslutning på en härlig semesterdag!

Läs mer om showprogrammet.

Barnshower

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. De tre små björnarna Isidor, BumBum och Tvättis samt djurvaktaren Farbror Grubb tar dig med på skojiga upptåg och spännande äventyr. Missa inte den härliga showen med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie.

Showen med de tre små björnarna och djurvaktaren Farbror Grubb utgår sommaren 2018.

Ministars

Mini Stars

Små gäster med stor charm. En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. Mini Stars är en aktivitet för barn som fyllt 3-7 år. Barnen väljer en sång som dom sen får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen. Sedan är det showtime!

Teen Idol

Teen Idol

Har du fyllt 8-15 år har du chansen att uppträda och sjunga live på Sunwings scen. Vårt skickliga showteam hjälper till att plocka fram artisten i dig. Självklart får du hjälp med allt från koreografi till smink. Kanske är du en av morgondagens stjärnor? Passa på att visa upp din talang inför en jublande publik.

MiniDisco

Mini Disco

Veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Efter barnshowen är det dags för Mini Disco! Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet. Den ena hiten avlöser den andra. Och, alla danssugna barn kan släppa loss på dansgolvet. Och, vem vet kanske Lollo eller Bernie tittar förbi...

Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie´s After Beach

Två dagar i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam.