PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Barnaktiviteter, Sunwing Sandy Bay Beach

Barnaktiviteter,  Sunwing Sandy Bay Beach

Massor av kul för små och stora barn

På Sunwing Family Resorts behöver ingen bli rastlös. Vi ordnar massor av barnaktiviteter för barn från 0-7 år, allt från öppet hus, skattjakt och äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie till Mini Stars och vattenlekar.

Många aktiviteter är gratis
De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant. Vissa har åldersgräns, men det finns alltid någonting att göra för både små och stora barn!

På Sunwing Sandy Bay Beach ligger Lollo & Bernie´s Mini Land nära Spa-avdelningen, förbi poolområdet på väg till stranden. Här samlas barnen när det är dags för aktiviteter och hit kan man också gå för att leka, pyssla eller se på film tillsammans med mamma eller pappa. Anmälan till barnaktiviteterna görs via Holiday Planner på MySunwing. Scenen, där du kan se våra populära barnshower och vara med på Mini Stars eller Mini Disco, ligger scenen i anslutning till Lime Bar.

På Sunwing Sandy Bay Beach finns alltid något att göra. Här nedan presenterar vi ett urval av alla aktiviteter som vi erbjuder.

Lollo & Bernies Värld

Aktivitetsschema

Aktivitetsprogram

Vad händer på resorten under din semester? Se vilka aktiviteter som anordnas i Holiday Planner . Programmet är live, det betyder att du endast kan se det under perioder som hotellet är öppet för säsongen. Läs om alla aktiviteter på Sunwing Sandy Bay Beach.

Minidisco

Mini Disco

Efter barnshowen är det dags för Mini Disco, veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet. Och vem vet, kanske Lollo eller Bernie tittar förbi... Mini Discot varar ca 20-25 minuter.

MiniLand

Mini Land

Lollo & Bernie har ett eget lekhus som kallas Lollo & Bernie´s Mini Land. Fem dagar i veckan är det öppet hus, då är barn och vuxna i alla åldrar välkomna dit för att leka, måla, pyssla, titta på film eller kanske lyssna på en saga. I anslutning till Lollo & Bernie´s Mini Land finns en inhägnad lekplats (delvis solskyddad).

Simskola på Sunwing

Simskola på Sunwing

Nu kan alla barn passa på att lära sig simma under semestern på Sunwing! Vi erbjuder simskola på Sunwing Sandy Bay Beach, i samarbete med Medley. Grundtanken är att barnen ska ha kul i vattnet och genom glädjen få vattenvana och lära sig att simma. Efter avslutad kurs får ditt barn förstås en medalj. Simskolan leds av svensk, Medleyutbildad personal. Simskolan är från fyra år. Det finns tre nivåer och det är fem tillfällen per vecka. Du kan gå i simskola 9/6-16/8. Lektionerna hålls för- eller eftermiddag, simskolan kan bokas till barn som har ankomstdag måndag och fredag.

MiniStars

Mini Stars

Små gäster med stor charm. En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. Mini Stars är en aktivitet för barn som fyllt 3-7 år. Barnen väljer en sång som de sen får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen. Sedan är det showtime!

Play & Splash & SatsKids

Play & Splash och Mini Play

Flera dagar i veckan har alla barn möjlighet att delta i vattenvaneövningar med lek och plask i poolen till skojig musik! Mini Play är rörelseglädje för barn som fyllt 3-7 år. Lek och rörelse till musik inomhus i fitnessalen. Samtidigt som barnen har roligt tränar de koordination, styrka, rytmik och balans. Tanken är att de får utveckla sin kreativitet och lära sig att samarbeta med andra barn.

Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie´s After Beach

Två dagar i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam.

Family Yoga

Familjeyoga

Nyhet sommaren 2017! Familjeyogan bjuder på kvalitetstid tillsammans. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan alla gör övningarna efter egen förmåga och yogaklassen utgår från en berättelse som följer genom hela klassen. Klassen är 30 min och passar dig som fyllt 4-7 år.

Barnshower

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. De tre små björnarna Isidor, BumBum och Tvättis samt djurvaktaren Farbror Grubb tar dig med på skojiga upptåg och spännande äventyr. Missa inte den härliga showen med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie.

Showen med de tre små björnarna och djurvaktaren Farbror Grubb utgår sommaren 2018.

 Lollo & Bernies familjeträning

Familjegympa

På familjegympan får barn som fyllt 3-7 år träna tillsammans med sina föräldrar. Kanske mormor eller farfar också vill vara med? Under det 30 minuter långa passet springer, hoppar, dansar och leker vi tillsammans till musik. Fokus ligger på motorisk träning för barnen och lite mer fysiska utmaningar för de vuxna.

Adventure Games

Adventure Games

I Mini Land samlas barnen också när det är dags för Adventure Games. Var med och leta efter en hemlig skatt, eller kom på Lollo & Bernie´s födelsedagskalas! Aktiviteterna är för barn som fyllt 3-7 år och pågår i ca en och en halv timme och genomförs flera gånger i veckan. Anmälan till aktiviteterna görs via Holiday Planner på MySunwing och betalning sker i Help Desk.

Lollo & Bernies webbshop

Lollo & Bernie´s webbshop

Du vet väl att du inte behöver vänta tills du kommer till Sunwinghotellet för att köpa Lollo & Bernie-prylar? Giraffen Lollo och björnen Bernie har en egen webbshop som de fyllt med mjukdjur, de tre björnarnas cd-skivor, t-shirts, sin bok och massor av andra roliga saker för stora och små barn.

Information om säsongerna

Information om säsongerna

Under vintersäsongen är det inga barnaktiviteter på hotellet. Läs mer om vad som gäller på hotellet under Hotellfakta.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Mini Disco och i Mini Land.


Lollo & Bernie´s Corner

Ibland kan det vara skönt att ta en paus från solen och plaskandet i poolen. Lollo & Bernie´s corner är en mysig liten videohörna dit barn i alla åldrar är välkomna för att koppla av och titta på film.


Besök av Lollo & Bernie

Förboka ett besök av den dansglada giraffen Lollo eller hennes kramiga björnkompis Bernie och ge en uppskattad överraskning till de små på semestern!


Ta med dig Lollo & Bernie hem från semestern

Vill du ha ett minne av Lollo och Bernie med dig hem från semestern kan du på hotellet köpa kramdjur, T-shirts, nyckelringar, en svängig cd och mycket annat. Lollo & Bernie produkterna finns att köpa året runt, på våra öppna Sunwing Family Resort. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.


Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!