Poolområdet på Ocean Beach Club - Cypern

Ocean Beach Club - Cypern

Hotellbetyg: 4,5

 • Sviter för upp till 6 personer
 • Sviter med poolaccess
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Ligger nära stranden
 • Spa, gym och SATS ELIXIA-klasser ingår
 • Babypool med solskydd

Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts erbjuder den perfekta kombinationen av barnvänliga hotell och snygg, avkopplande design. Efter supersuccéerna på Kreta och Gran Canaria slår vi upp portarna till ännu ett Ocean Beach Club (OBC) – intill en av Cyperns bästa stränder.

Är du ute efter en avkopplande och lugn miljö, där du och din familj kan bo i snyggt inredda sviter och samtidigt vill ha tillgång till det utbud som Sunwing Sandy Bay Beach har att erbjuda? Då ska du välja en semester på vårt nya Ocean Beach Club - Cypern. Sviterna följer samma stil som på de två andra OBC-hotellen – ljusa, fräscha och lyxiga, med smarta detaljer som bra förvaring för att göra semestern så bekväm som möjligt. Flera av sviterna har dessutom poolaccess, där du hoppar direkt ner i poolen från din egen terrass.

Läs mer om Mer värde.

Ingen semester utan något gott på tallriken och i glaset. Som OBC-gäst får du det bästa av två världar. Ocean Beach Club - Cypern har en egen restaurang där frukost, lunch och middag serveras. På menyn hittar du både internationella favoriter och lokala läckerheter, alla noggrant utvalda och tillagade med bra råvaror. Du får också tillgång till restaurangerna på Sunwing, där hittar du både à la carte- och bufférestauranger.

Som gäst på OBC - Cypern väljer du själv tempot på din semester. På hotellområdet råder en lugnare atmosfär än på de flesta andra familjehotell. Är du ute efter aktiviteter i Mini Land, Teen Lounge och shower har du tillgång till systerhotellet Sunwing Sandy Bay Beachs alla faciliteter och service. Där hittar du också Lollo & Bernie, som snabbt blir favoriter hos både stora och små. Om du och din familj älskar strandliv finns flera fina stränder på bekvämt avstånd. Sandy Bay och Nissi Beach ligger på varsin sida av resorten, hit går du lätt via strandpromenaden.

Givetvis erbjuder OBC - Cypern gott om möjligheter till en aktiv semester. Missa inte populära water aerobics i poolen på Sunwing Sandy Bay Beach, ett pass som brukar få de flesta ur solstolen. Tränar du hellre inomhus kan vi erbjuda SATS ELIXIA-klasser och ett välutrustat gym. Självklart är det gratis att träna.

Om du hellre vill koppla av kan vi locka med flera sköna behandlingar i spaavdelningen. Våra terapeuter är välutbildade och vi använder välrenommerade produkter som Decleor och Maria Åkerberg under behandlingarna. Många av produkterna går också att köpa med sig hem i vår spashop.

Ocean Beach Club ligger i ett lugnt område, direkt vid havet. Utanför hotellet finns en del restauranger och några butiker. Ayia Napas stora utbud av restauranger, shopping och nöjen ligger ett par kilometer från hotellet.

Läs mer Ocean Beach Club - Cypern Dölj text Hotellfakta

Internet
WiFi ingår på alla Ocean Beach Club*. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig.

*Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

Informationssajt My O.B.C.
På hotellets egen informationssajt MyO.B.C. hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om vilka veckodagar eventuella Inclusive- lösningar serveras samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.

Du når MyO.B.C. via din egen medhavda smartphone, dator eller läsplatta.

Rökfritt
Ocean Beach Club - Cypern är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.

Läkarservice
Läkare finns på grannhotellet Sunwing Sandy Bay Beach minst fem dagar i veckan. Hör med receptionen om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta receptionen så kallar de på läkare.

Handikappvänligt
Nivåskillnader med trappor inom resorten. Det finns inga handikappanpassade lägenheter.

Parkering
På grannhotellet, Sunwing Sandy Bay, begränsat antal.

Reception
Receptionen är öppen mellan kl. 07.00-23.00. Övriga tider kan du kontakta Sunwing´s Help Desk. Utcheckning kl. 12.00. Närmaste bankomat ligger ca 200 m från hotellet.

Säsong
Hotellet är öppet från början av april till början av november. Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.

Miljö
Läs mer om vårt miljöarbete på Ocean Beach Club miljösida.

Hotellmanager
Louis Misseris

Adress
75 Nissi Avenue
P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus
E-post (skriv på engelska):
cyprus@oceanbeachclub.net

Utbud på Ocean Beach Club - Cypern

Prislista

Sunwingföräldrar

Vings Sunwingforum

Vi tror att de bästa svaren kommer från de som upplevt samma sak. Därför låter vi våra kunder ge dig personliga svar baserat på egna upplevelser från sina Sunwingsemestrar.

Alla hotell i Ayia Napa

 • Ocean Beach Club - Cypern
  • O.B.C. by Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,8
 • Sunwing Sandy Bay Beach
  • Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,4
 • Sunprime Ayia Napa Suites
  • Sunprime
  .
  Gästernas betyg 4,7
 • Olympic Lagoon Resort
  • Family Garden
  .
  Gästernas betyg 4,3
 • Aktea
  • Family Comfort
  .
  Gästernas betyg 3,9