Fly vardagen

I sommar kan du njuta av din semester på oasen Cook's Club – det senaste i raden av våra nya, skräddarsydda hotellkoncept. Våra Cook's Club har en åldersgräns på 16 år och är designat för den nya generationens resenärer. Hotellen erbjuder ett paradis för dig som har en avslappnad och nyfiken inställning till livet. Du som gärna umgås med likasinnade i en avslappnad, bohemisk miljö med fokus på välmående för alla sinnen.

Aktuella erbjudanden

VÅRA COOK'S CLUB

Här kan du söka och boka bland våra sex Cook's Club.

Cook's Club City Beach Rhodos

Välkommen till Cook's Club City Beach Rhodes som är ett läckert hotell mitt i Rhodos stad. Låt dig bli hänförd av den stilfulla och moderna designen som råder på hela hotellet, här har inte en enda detalj försummats. På takterrassen hittar ni hotellets infinitypool.

Ett stilfullt och modernt hotell mitt i Rhodos stad

Cook's Club Hersonissos Crete

Cook's Club Hersonissos Crete är ett trevligt och nyrenoverat lägenhetshotell med bra läge i Hersonissos. Här har du nära till restauranger, caféer, butiker och nöjesliv. Hotellet har ett livligt poolområde med en poolbar, och stranden ligger på promenadavstånd.

Ett trevligt och nyrenoverat lägenhetshotell med bra läge

Cook's Club Gambia

Cook's Club Gambia är ett charmigt och snyggt hotell vid en av Gambias bästa stränder. Hotellet erbjuder en avkopplande miljö, nära Kololi och Senegambias centrum. De mysiga och bekväma rummen i kombination med hotellets design, passar perfekt för dig som söker ett bra och trendigt boende.

Snyggt hotell vid en av Gambias bästa stränder

Cook's Club Palma Beach

I härliga Playa de Palma hittar du vårt nya Cook's Club Palma Beach.

Hotellet har en unik design och erbjuder boende av hög kvalité i moderna miljöer.

Unik design och boende med hög kvalité i moderna miljöer

Cook's Club Adakoy Marmaris

Vid stranden utanför Marmaris ligger det fina designhotellet Cook's Club Adakoy Marmaris. Här bor du i en avslappnad miljö, i modernt designade rum.

Bo i en avslappnad miljö, i modernt designade rum

Cook's Club Alanya

Mitt på den fina Kleopatrastranden hittar du det nyrenoverade Cook's Club Alanya. Hotellet erbjuder en modern och trendig boendemiljö och passar dig som söker hotellet med det lilla extra.

Nyrenoverat hotell mitt på den fina Kleopatrastranden

Mer om Cook's Club

VI ÄLSKAR MAT

Cook's Clubs hjärta är restaurangen Cantina – ett kulinariskt Mecka med ett överflöd av de fräschaste lokala och internationella smakerna. Från veganska läckerheter till klassiska favoriter. Cantina håller öppet dygnet runt och tillfredsställer även den mest kräsna gourmanden med sitt ständigt omväxlande matkoncept.

 
 

HÅLL STÄMNINGEN UPPE

På Cook's Club anser vi att varje sommar har sitt eget soundtrack. Vår stjärnspäckade, handplockade uppsättning DJ:s sammanför gäster och lokalbefolkning med sköna toner och beats. Håll stämningen uppe med en cocktail signerad den Berlin-baserade bartendergurun David Wiedemann. Alla färska juicer och drinkar i baren är omsorgsfullt dekorerade med handplockade örter från vår egen örtträdgård.