FLY VARDAGEN

I sommar kan du njuta av din semester på oasen Cook's Club – det senaste i raden av våra nya, skräddarsydda hotellkoncept. Våra Cook's Club har en åldersgräns på 16 år och är designat för den nya generationens resenärer. Hotellen erbjuder ett paradis för dig som har en avslappnad och nyfiken inställning till livet. Du som gärna umgås med likasinnade i en avslappnad, bohemisk miljö med fokus på välmående för alla sinnen.

Vi har öppnat dörrarna till fyra av våra Cook's Club! Ett på Mallorca, ett i Alanya, ett på Kreta och ett i Marmaris. För dig som väntar på fler Cook's Club så har vi ett lugnande besked, vi har fler på väg.

VI ÄLSKAR MAT

Cook's Clubs hjärta är restaurangen Cantina – ett kulinariskt Mecka med ett överflöd av de fräschaste lokala och internationella smakerna. Från veganska läckerheter till klassiska favoriter. Cantina håller öppet dygnet runt och tillfredsställer även den mest kräsna gourmanden med sitt ständigt omväxlande matkoncept.

 
 

HÅLL STÄMNINGEN UPPE

På Cook's Club anser vi att varje sommar har sitt eget soundtrack. Vår stjärnspäckade, handplockade uppsättning DJ:s sammanför gäster och lokalbefolkning med sköna toner och beats. Håll stämningen uppe med en cocktail signerad den Berlin-baserade bartendergurun David Wiedemann. Alla färska juicer och drinkar i baren är omsorgsfullt dekorerade med handplockade örter från vår egen örtträdgård.
 
  

SÖK OCH BOKA

Cook's Club Gambia

Cook's Club Gambia är ett charmigt och snyggt hotell vid en av Gambias bästa stränder. Hotellet erbjuder en avkopplande miljö, nära Kololi och Senegambias centrum. De mysiga och bekväma rummen på Cook's Club Gambia i kombination med hotellets design, passar perfekt för dig som söker ett bra och trendigt boende.

Cook's Club Gambia är ett charmigt och snyggt hotell vid en av Gambias bästa stränder.

Cook's Club Palma Beach

I härliga Playa de Palma hittar du vårt nya Cook's Club Palma Beach.

Hotellet har en unik design och erbjuder boende av hög kvalité i moderna miljöer. Här bor du i fina rum med inslag av naturfärger och trä. Vid hotellets poolområde kan du lyssna på musik från utvalda DJs.

Cook's Club Adakoy Marmaris

Vid stranden utanför Marmaris ligger det fina designhotellet Cook's Club Adakoy Marmaris. Här bor du i en avslappnad miljö, i modernt designade rum med bohemisk art deco-stil.

För den som vill vara aktiv under semestern har Cook's Club Adakoy Marmaris ett stort utbud av aktiviteter.

Cook's Club Alanya

Mitt på den fina Kleopatrastranden hittar du det nyrenoverade Cook's Club Alanya. Hotellet erbjuder en modern och trendig boendemiljö och passar dig som söker hotellet med det lilla extra.

Cook's Club Hersonissos Crete

Cook's Club Hersonissos Crete är ett trevligt och nyrenoverat lägenhetshotell med bra läge i Hersonissos. Här har du nära till restauranger, caféer, butiker och nöjesliv. Hotellet har ett livligt poolområde med en poolbar, och stranden ligger på promenadavstånd från hotellet.