FLY VARDAGEN

I sommar kan du njuta av din semester på oasen Cook's Club – det senaste i raden av våra nya, skräddarsydda hotellkoncept. Cook's Club är designat för den nya generationens resenärer och erbjuder ett paradis för dig som har en avslappnad och nyfiken inställning till livet. Du som gärna umgås med likasinnade i en avslappnad, bohemisk miljö med fokus på välmående för alla sinnen. Cooks Club Hersonissos på Kreta är vårt allra första Cook's Club, men var bara lugn – det kommer fler.

 

VI ÄLSKAR MAT

Cook's Clubs hjärta är restaurangen Cantina – ett kulinariskt Mecka med ett överflöd av de fräschaste lokala och internationella smakerna. Från veganska läckerheter till klassiska favoriter. Cantina håller öppet dygnet runt och tillfredsställer även den mest kräsna gourmanden med sitt ständigt omväxlande matkoncept.

 
 

HÅLL STÄMNINGEN UPPE

På Cook's Club anser vi att varje sommar har sitt eget soundtrack. Vår stjärnspäckade, handplockade uppsättning DJ:s sammanför gäster och lokalbefolkning med sköna toner och beats. Håll stämningen uppe med en cocktail signerad den Berlin-baserade bartendergurun David Wiedemann. Alla färska juicer och drinkar i baren är omsorgsfullt dekorerade med handplockade örter från vår egen örtträdgård.
 
  

SÖK OCH BOKA

Cook's Club Hersonissos Crete

Cook's Club Hersonissos Crete är ett trevligt och nyrenoverat lägenhetshotell med bra läge i Hersonissos. Här har du nära till restauranger, caféer, butiker och nöjesliv. Hotellet har ett livligt poolområde med en poolbar, och stranden ligger på promenadavstånd från hotellet.

Cook's Club Alanya

Mitt på den fina Kleopatrastranden hittar du det nyrenoverade Cook's Club Alanya. Hotellet erbjuder en modern och trendig boendemiljö och passar dig som söker hotellet med det lilla extra.