ME Madrid Reina Victoria
ME Madrid Reina Victoria r

Cityhotell med takterrasser

De flesta storstäder upplevs bäst till fots, men få platser ger en lika bra ”wow”-känsla som utsikten från en riktigt läcker takterrass. Här har vi samlat ett urval av våra cityhotell som bjuder på hisnande vyer från den egna takterrassen.

ME London, London

Fint hotell med perfekt läge i London. På hotellet finns flera restauranger och en lyxig takbar med utsikt över staden.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz, Berlin

Hotell med centralt läge på Alexanderplatz i östra Berlin. Flera restauranger med à la carte, barer och "beer garden". Takterrass med vacker vy över Berlin.

Empire Hotel, New York

Modernt, snyggt designhotell i Midtown Manhattan. På takterrassen ligger en av hotellets barer som är mycket populär hos New York-borna själva.

Roosevelt, New York

Legendariskt hotell nära Fifth Avenue med ett stort shoppingutbud. På hotellets takterrass finns en trendig lounge med utsikt över stadens skylines.

Meliá Barcelona Sky

Trendigt hotell beläget i skyskrapa med promenadavstånd till hamnen, stranden och shopping. På sjätte våningen ligger en terrass med pool, solstolar och lounge.

ME Madrid Reina Victoria, Madrid

Lyxigt designhotell på Plaza de Santa Ana, nära både Puerta del Sole och Plaza Mayor. Hotellet har restaurang, bar och stor takterrass med makalös utsikt.

Hotel Mundial, Lissabon

Populärt hotell mitt i centrala Lissabon, intill Rossiotorget. På nionde vången finns en takterrass och bar med fantastisk utsikt över staden.

Cesàri, Roma

Familjeägt hotell med mycket bra läge mellan Fontana di Trevi och Pantheon. På takterrassen kan du njuta av en god frukost på morgonen och drinkar på kvällen.