Boka charter med Ving
VINGS
CHARTERRESOR

Solresor med charter

I över 60 år har vi anordnat charterresor till solen och värmen. Via vår hotellsök nedan söker du enkelt fram den perfekta sol och charterresan, till något av våra solsäkra resmål runt om i världen.

Att resa på charter med oss är både enkelt och bekvämt. Med Vings charterresor får du hela paketet med flyg och hotell till våra mest populära resmål. Är du reseklar för en charterresa inom kort? Då kan vi rekommendera en av våra Sista minuten-resor med charter, där du kan hitta riktiga fynd. Du kan också välja att söka bland fler billiga charterresor här.

Vet du inte vart du vill resa på charter, kan du ta en titt i Värmeguiden där du utefter månad och temperaturpreferenser kan söka efter en charterresa.

Läs mer Med våra charterresor får du hela paketet med flyg och hotell till våra mest populära resmål. När du bokar charter med oss reser du oftast med vårt eget flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia. På de flesta resmål väntar våra Vingvärdar med goda råd, spännande tips och hjälp om du behöver det. En charterresa är inte bara det enklaste sättet att ta semester, utan oftast också det billigaste. Vanligast är att man reser en eller två veckor, men det finns både kortare och längre resor till vissa resmål.Dölj

Sök bland våra charterresor

Boka din charterresa redan idag!

Visste du detta om våra charterresor?
  • Vår första charterresa som researrangör genomfördes 1956 med buss till Italien, året därpå genomförde vi vår första charterresa med flyg.
  • Vårt mest populära charterresmål är den Klassiska favoriten Gran Canaria
  • Vårt familjeparadis Sunwing Resorts såg dagens ljus 1967 och har sedan dess varit ett härligt alternativ för familjen som åker på chartersemester.
  • Vårt första Sunprime öppnade 2007.
     

Vill du läsa mer om vår spännande historia som resebolag kan du göra det här.