Bröllop

Bröllop och bröllopsresa utomlands

Drömmer ni om en oförglömlig bröllopsresa? Vill ni gifta er på en strand i Karibien, eller har ni redan gift er och letar efter det perfekta hotellet för en smekmånad? Kanske vill ni förnya era äktenskapslöften utomlands? Oavsett vilket hittar ni vad ni söker hos Ving. Förutom att vi erbjuder bröllop på våra egna koncepthotell Sunwing Family Resorts och Sunprime Hotels har vi flera hotell med egna bröllopskoordinatorer i vårt program. Erfarna bröllopskoordinatorer som kommer att göra allt för att er stora dag ska bli så perfekt som möjligt. Under rubriken Romantiska hotell har vi samlat de hotell vi tycker passar allra bäst för nygifta par som vill att smekmånaden ska bli ett minne för livet. Eller för er som bara vill hylla kärleken i ert liv och bo på ett hotell utvalt med omsorg.


Gifta sig utomlands

Funderar ni på att gifta er utomlands? Ving erbjuder flera romantiska hotell där ni får alla förutsättningar för ett riktigt drömbröllop

Gifta sig utomlands
Gifta sig på Sunwing Family Resorts
Gifta sig på Sunprime Hotels
Hotell med bröllopskoordinator


Romantiska hotell

Letar du efter en Bröllopsresa med stort B, som bäddar lite extra för kärlek och kravlös lycka? Här hittar du våra mest romantiska hotell.

Romantiska hotell


Romantisk weekend i storstad

Här har vi valt ut de mest romantiska hotellen i flera populära storstäder. Hotell där ni får de perfekta förutsättningarna för att bröllopsresan ska bli till ett minne för livet.

Romantisk weekend i storstad

Bröllop utomlands


Tänk på att en lokal vigsel i ett annat land måste följa lagen i det land vigseln förrättas. För att vigseln ska vara giltig i Sverige måste den förrättas av en vigselförrättare som är auktoriserad av de lokala myndigheterna. Ta reda på vad som gäller i det land där ni vill gifta er!