Information om resor från Köpenhamn

Senast uppdaterad 2020-09-22

Under hösten erbjuder vi charterresor från Köpenhamn till Cypern, Rhodos, Kreta och Kanarieöarna (se nedan information om Spanien). Det går även att boka paketresor med reguljärflyg till europeiska resmål som inte berörs av någon avrådan. Våra resor planeras att gå som vanligt om inte danska eller svenska UD kommer med nya reseråd. Vanliga av- och ombokningsregler gäller.

Som alltid, vill vi påminna om att du som resenär har ett eget ansvar för att hålla dig uppdaterad om något ändras inför din resa, exempelvis vad gäller inresan till landet du reser till. Håll dig uppdaterad via Sweden Abroad.

Här hittar du också information om saker som är bra att tänka på inför avresan.

Avrådan från icke nödvändiga resor till Spanien
Danska UD gick 6 augusti ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor till Spanien. Avrådan gäller till och med 20 oktober. Det betyder att vi har ställt in alla våra resor från Köpenhamn till Spanien fram till dess. Enligt gällande praxis har du som kund med inbokad resa fram till och med den 20 oktober rätt att få tillbaka pengarna vid inställd resa eller avboka om UD:s avrådan fortsatt gäller.

Vi erbjuder dig naturligtvis även ombokning om du önskar att resa till något av våra andra resmål eller ändra din resa till ett annat datum.

Berörda kunder kontaktas av Ving i turordning utifrån avresedatum. Du behöver inte kontakta oss, vi kontaktar dig.

Vår första avgång till Kanarieöarna från Köpenhamn i höst är planerad till den 21 oktober. Vid eventuella ändringar, kontaktar vi dig.

Information om situationen just nu

Vi följer utvecklingen noga kring Coronavirusets spridning och följer som alltid Utrikesdepartementets rekommendationer och Folkhälsomyndigheters uppdateringar.