PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Förbeställ dina taxfreevaror

Förbeställ taxfree

Solglasögon till semestern, godis till barnen eller kanske en present till grannen som vattnat blommorna? Det finns många skäl att handla taxfreevaror – förutom att det är billigt, förstås. Om du förbeställer får du dina varor levererade direkt till sätet på flygplanet. Enkelt och bekvämt.

Taxfree hos Thomas Cook Airlines

I Airshoppen hos Thomas Cook Airlines Scandinavia är priserna alltid lägre än i flygplatsbutikerna hemma. Välj och vraka bland mer än 700 varor – allt till tullfria priser som är upp till 65 % lägre än i den vanliga handeln.

Du kan förbeställa varor till både ut- och hemresan. Varor till utresan måste beställas senast fyra dagar före utresan. Varor till hemresan kan du även beställa ombord på flyget på utresan.

Vid resor till Kroatien eller Bulgarien kan vi inte erbjuda försäljning av cigaretter och alkohol på grund av gällande bestämmelser.

Förbeställ taxfree

När du ska flyga med Thomas Cook Airlines får du en taxfreekatalog hemskickad. Du kan också bläddra i taxfreekatalogen på webben.


Taxfree hos övriga flygbolag

Har du bokat din resa med reguljärflyg erbjuds ingen eller endast begränsad försäljning av taxfreevaror. Här hittar du länkar för förbeställning hos andra flygbolag vi flyger med:

Air Europa
BRA
Evelop Airlines
Freebird Airlines
JetTime
Novair
Primera Air
SAS Charter
SunExpress
TUIfly Nordic

Tullinformation

Du ansvarar själv för tull och skatter för dina inköp under vistelsen. Olika regler gäller om du reser till/från länder inom eller utanför EU. På Tullverkets webbplats kan du läsa om vad som gäller för in- och utförsel av varor till och från Sverige. Regler för in- och utförsel för andra länder tar du reda på genom att kontakta respektive lands ambassad eller konsulat.

Allt om din resa

På sidan "Inför resan" hittar du all praktisk information du behöver veta om din resa.

Inför resan